Ez valódi piramisjáték átverés

Ez valódi piramisjáték átverés

majfer
User offline. Last seen 11 év 35 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 10/29/2009

Ezt jól megettem.
Tisztelt Érdeklődő!

ÖNNEK CSUPÁN A KÖVETKEZŐT KELL TENNIE:
Adjon fel ingyenesen hirdetéseket különböző újságokban (pl. Irányár, Déli apró, Szuperinfó stb.), vagy az interneten. Szövegjavaslat: “Jól jövedelmező otthoni munka, heti kereset több ezer fo¬rint”, vagy “Számítógépes internetes munka kevés idő ráfordítással” stb.
Ezekre a hirdetésekre rövid idő alatt sok levelet fog kapni, amelyekben kérik Öntől a tájékozta¬tót. Ek¬kor küldje el nekik e-mailben azt a tájékoztatót, amely tőlem előzőleg a MUNKACSOMAGRÓL (!) kapott! Ha Ön inkább postai utalványon szeretné megkapni az érdeklődőktől a rendszerbe lépési díjat, akkor ne felejtse el feltüntetni pontos címét is a tájékoztatóban. Ha a banki átutalást választja, akkor pedig csupán a bankszámlaszámát kell feltüntetnie, illetve beírnia az én számlaszámom helyett.
A tájékoztató “kézhez vételét követően” többen is megrendelik Öntől a részletes tájékoztatót; ezt amelyet most Ön is a kezében tart! Ezt az ajánlatot szintén küldje el a megrendelőknek, de úgy, hogy az utolsó oldalt meg kell előbb változtatnia! tb.
Kaptam:o-lizi@freemail.hu

Esztella
User offline. Last seen 11 év 35 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 10/30/2009

Sajnos én is!

Hasonló helyzetbe kerültem én is!!
Zalai Hírlapban olvasott hirdetés,majd egy igénylő lap mely szerint otthoni munkalehetőséget kínálnak, erre 10.000ft kell kifizetnem és még munkalehetsőget sem kínáltak csak egy cd „mely szinte nem jó semmire”. Nos és iylnekor mit tegyen az ember??