Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Ellopott küldemény

Patyi Annamária
User offline. Last seen 10 év 49 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/13/2009

Gondolom nem egyedi dolog az amiről írok,de számomra mégis elkeserítő.Ajánlva fel lett adva 2009.08.24-én egy postai levélküldemény ami rejtelmes körülmények között eltűnt.Pontosabban csak a küldemény tartalma.A küldemény kikézbesítésére nem került sor,viszont 2009.08.28-an visszaírányították arra a postára ahol fel lett adva.2009.08.08-án meg is érkezett,de a üresen.A boritékot neylon zacskóba csomagolták ,össze-vissza pecsétekkel ellátták,viszont a Magyar Posta jól ismert logója sehol nem volt feltüntetve a zacskón.Jól látható,hogy a boríték egyik oldala fel lett bontva,majd tűzőgéppel vissza lett zárva miután a tartalmat eltulajdonították.Mi az ha ez nem lopás?Egyértelmű,hogy postai dolgozó tette,hiszen hivatalosan vissza lett írányítva a küldemény.Úgy érzem,hogy alapos kivizsgálást kell kérnem,mert itt bűncselekményről van szó.kíváncsian várom a fejleményeket,hiszen ma már minden küldemény nyomon kísérhető a számítógépes rendszer jóvoltából.

hellboy
User offline. Last seen 11 év 5 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/02/2009
és mit tettél az ügyben?

és mit tettél az ügyben? ajánlom a figyelmedbe a www.panaszfal.hu -t, ott elmondják mit tehetsz, milyen lehetőségeid vannak...