Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

akadálymentesítés

SZ.T.
User offline. Last seen 9 év 16 hét ago. Offline
Csatlakozott: 01/21/2012

Akadálymentesítés
Ahogy olvasom ezt a portált, azt látom, hogy rengeteg a fogyasztóvédelmi probléma. Én végre egy pozitív hirrel szolgálhatok. Mozgáskorlátozott lévén sok problémám volt a közlekedéssel, de még az otthoni mozgással is. Sokáig kerestem a megoldást az otthoni akadálymentesítés problémájára, több céggel is beszéltem, de végül találtam egy jó céget. Ez a cég másokhoz képest rendkívül segítőkész volt, minden nyavajámra volt megoldásuk. Szóval megcsináltattam velük a teljes akadálymentesítés kialakítását a házamban. Az akadálymentesítés nem olcsó mulattság, de itt korrekt árakat kaptam és a kivitelezéssel is elégedett vagyok. Ha akadálymentesítés problémád van, jószívvel ajánlom őket.
Akadálymentesítés

admin
User offline. Last seen 3 év 14 hét ago. Offline
Csatlakozott: 07/09/2009
Akadálymentesítés

Kedves SZ.T.
Végre egy jó hír!
Sajnos fogyasztóvédelmi problémák tömegével találkozunk naponta, és a mozgáskorlátozottak sajnos sokkal jobban ki vannak szolgáltatva az inkorrekt vállalkozóknak és cégeknek. Örülök, hogy talált olyan cégett, amelyik valóban segíteni akart, és megoldotta Önnél az akadálymentesítés problémáját. Továbbra is várjuk a pozitív híreket és eseteket, akár akadálymentesítés, akár más témában.