Pinnacle USB TVTuner eladása Vaterán – pénzvisszafizetés????

Pinnacle USB TVTuner eladása Vaterán – pénzvisszafizetés????

morgue26
User offline. Last seen 11 év 15 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 03/14/2010

Kedves Fórumozók,

A következő kérdéssel fordulok hozzátok. Eladásra kíváltam fel a Vaterán egy USB TVTuner eszközt, melyet 2009 decemberében vásároltam meg. Az eszköz működőképes volt, egyszerűen nem használtam.14 000 HUF -ért hirdettem meg, egy héten belül le is csapott rá egy illető és lebonyolítottuk a cserét, azzal a kitétellel, hogyha nem működik akkor 3 napon belül visszaveszem tőle.Erre rábólintottam mivel az eszköz hiba nélkül működött.

3. napon a vásárló visszajelzett, hogy az eszköz nem működik megfelelően, szerinte szemcsés a kép és a felvételnél szaggat. Adtam neki pár tippet hogyan állíthatja be lévén nekem is játszanom kellett kicsit a beállítással.

Köti az ebet a karóhoz, nála ez nem működik tökéletesen, vissza akarja kapni a pénzét.

Az eszköz nálam működött rendesen, és mivel azt gondolom, hogy csak nem képes beállítani nem kívánom számára a pénzt visszajuttatni.Az eszközt személyesen adtam át neki, nem sérülhetett meg szállításnál, szerintem csak régi a gépe az eszközhöz, ez viszont nem a garancia kérdése.

Mit lehet ilyen esetben tenni? Milyen jogszabályok vonatkoznak ide?

Válaszukat előre is köszönöm.

Bender
User offline. Last seen 11 év 14 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 01/13/2010

Azt, hogy szemcsés a kép az okozza, hogy rossz az antenna vagy zavarja valami, a felvétel pedig azért akadozik, mert lassú a gépe és nem győzi tömöríteni a videót. Ettől még a kártya tökéletesen működik, újkorában is ugyanígy működött volna abban a gépben és ilyen vételi környezetben. Tehát a kártya nem hibás. Arról van csak szó, hogy megbánta az illető, hogy megvette és megpróbál belekötni mindenbe. Legközelebb boltban vegye, és akkor 3 napon belül visszeviheti ha nem tetszik neki. Szerintem ne foglalkozz vele.