EqNet Zrt. Internet

EqNet Zrt. Internet

Nincs válasz

Donibcsi
User offline. Last seen 11 év 15 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 03/17/2010

Szép estét!

Próbálom leírni érthetően, tömören az elmúlt egy év szenvedését a fenti céggel:
Cégünk 2009.01.20-án az EqNet Zrt.-nél már 5 éves előfizetésen túl volt, pontos, precíz befizetésekkel…tiszta álom ügyfél.
Ebben a hónapban telephelyet váltottunk, ezért kértem, hogy a 4megás netünket helyezzék át. Mivel a telefonvonaluk a T-comnál volt, ezért ott is elindítottam az áthelyezést. T-com szólt, hogy nem tudja a telefont áthelyezni, mert rajta ül egy 4 megás ADSL, de az új helyen csak 1 megát tudnak szolgáltatni, ezért csökkentsem le a 4-et 1-re. A lényeg…május 6.-án lett netünk, és telefonunk. Eddig tartott az EqNet-nek a sávszélesség csökkentés. Mivel az áthelyezés új szerződéskötéssel jár, így azt is küldték emailban. A cég neve nem stimmelt->visszaküldtem kijavításra. 1hónap múlva jött a javított, ami még mindig hibás volt->visszaküldtem. Ismét egy hónap eltelt, megint jött egy szerződés, hibás volt->visszaküldtem.
A mai napig nincs szerződésem. A díjcsomagunk már nem rendelhető náluk, de van sokkal kedvezőbb ÚJ díjcsomagjuk(13000ft helyett 7000ft/hó)amiről elfelejtettek tájékoztatni.

Most ott tatunk, hogy:
-2009.02.01-től számláz, holott érdemi szolgáltatást csak 2009.05.06-tól nyújtott
-az új szerződés „elvi” megkötésétől számítva nem adta meg a hűségidős kedvezményt

Ezzel kb. 70e ft anyagi hátrányt okozott, nem beszélve az internet kieséssel járó veszteségekről. (ha figyeltétek, akkor ez 4 hónap!!)

Az általunk számolt tartozást átutaltuk, és a „szerződés” felmondtam.

Aki teheti, kerülje ezt a céget. Nyilván PP lesz belőle, miben mi leszünk az alperesek. Majd az ítéletet megírom.

Üdv.