Villany

Villany

elmu.blog.hu
User offline. Last seen 11 év 30 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 12/03/2009

Folyamatos zaklató leveleket kapok az elműtől egy tartozás ügyében melyet nem tudnak beazonosítani, így mindig az aktuális számlákra könyvelik a hiányt, melyeket folyamatosan fizetek. 2006-óta tart mindez, akkor történhetett valami a rendszerükben. Sajnos csak szóbeli ígéretem van, hogy nem tartozom melyet nehéz bizonyítani. Egyszer már kikapcsoltak, akkor szép kötbért fizettek.
Annak ellenére, hogy rendesen fizetem a számláimat, legutóbbi fenyegető levelükben 10.000 forinttal megugrott a tartozásom.
Teljes passzivitást tapasztalok, a kérdéseimre nem válaszolnak, folyamatosan skandálás csak a reakció. Rengeteg időt és pénzt emészt fel ez a viaskodás melyet nem térítenek meg nekem.
Így hát a nyilvánossághoz fordulok és mindenkinek csak javasolni tudom a példát.
Létrehoztam egy blogot elmu.blog.hu címen.
Mindenkinek figyelmébe ajánlom az „530712. számú bejelentés” című „Ki fizeti ki az Ügyfélnek a befizetési bizonylat bányászatra fordított időt?” témájú bejegyzést, valamint a szlogent:
„Reklámszlogen helyett – Olvass! | Küldj cikket! | Postolj! | Panaszkodj!”

szeszti24
User offline. Last seen 11 év 25 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 12/08/2009

Démász és a többi áramszolgáltató

Egyszerűen gusztustalannak és felháborítónak tartom,ahogyan a Démász munkatársai(telefonos munkatárs és kiszálló munkatárs)viselkednek az egyszerű ügyféllel. Gátlástalanul minden emberség és tisztelet nélkül beszélnek Velünk,holott felmerül a kérdés,hogy ki van kiért?!?!?!Egyszerűen nem foglalkoznak a problémákkal.
Hozzájuk nem érkezett be a befizetés,ami egyébként nem az én hibám szintén,hanem a NAGY MAGYAR POSTA hibája.Itt ismét felmerül a kérdés ki van kiért drága pénzért???? Isteneknek hiszik magukat,holott nem különb emberek ők sem,sőt primitívebbek,mint mi átlag szerencsétlen fogyasztók.
Mikor jutunk már el arra a szintre,hogy ember számba vegyenek minket és normális,emberséges és segítőkész módon foglalkozzanak a problémákkal??????????