Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

segitséget kérek

gombos l terézia
User offline. Last seen 10 év 49 hét ago. Offline
Csatlakozott: 11/09/2009

tisztelt mindenki segitséget kérek a következő probléma megoldásához.2009.08.15-én vásároltunk egy converse márkájú cepőt az egyik oneill-converse márkaboltban,14990-ft-ért.sajnos egy honap után a cipő oldala levált a belső béllée kilyukadt.visszavittük és reklamáltunk.a reklamácionkat jegyzőkőnyvbe vették,megjegyezve hogy nagyon széles a gyerek lába és azért ment tönkre a cipő,de beküldték és szakvéleményt kértek.egy honap elteltével meg is kaptuk a szakvéleményt amiben az áll hogy a cipő nem rendeltetészserüen lett használva id ˇa kéregbélések kikopásával kapcsolatban megálapítható,hogy mivel mindkét lábbelin ugyanazon a helyeken kopott ki a bélés,...a reklamált helyeken rendkivül intenziv koptató igénybevétel érte,amire az nincs terveze.ˇigy sajnos a gyerek vehetett magának egy menő cipőt nem kevés pénzért és hordta egy honapig.kérném segitsenek hogy hova forduljak segítségér ebben az ügyben.köszönöm.

sally
User offline. Last seen 10 év 24 hét ago. Offline
Csatlakozott: 05/06/2010
hamisított termék

Kérem valaki tudna segíteni?
Az alábbi a problémám: converse márkaboltban vettem tavaly egy cipőt 13.990 Ft-ért, és most kezdtem el használni. Közben észrevettem, hogy az eredetiséget jelző "r" betű nem található meg a cipő márkajelzésénél, tehát ebből arra következtetek, hogy hamis cipővel van dolgom, amit márkaboltban, eredeti áron vettem.
Tudna valaki segíteni, hogy mit tegyek?
Köszönöm.

csnagyne
User offline. Last seen 10 év 49 hét ago. Offline
Csatlakozott: 11/11/2009
régi mosógép

Ki tudna segíteni? Köteles az üzlet elvinni a régi mosógépet, ha újat vásároltam náluk?

csnagyne