Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

hibás játékok cseréje

Lokin
User offline. Last seen 11 év 9 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/21/2009

Tescoban 2009.09.11-én vettem ajándékba egy nerf dart tag nevű játékot 8.390 Ft-ért. 09.20-án odaadtam keresztfiamnak, aki a benne található egyik pisztolyt felhúzta (rendeltetésszerűen) és nem működött. 21-én visszavittem a tescoba, ahol közölték hogy a játék eltört, így nem cserélik ki csak ha 3 napon belül hozom vissza.
Létezik hogy egy ilyen értékű hibás játéknál nincs garancia vagy bármi? ez nevetséges, sőt mitöbb felháborító....

Lokin
User offline. Last seen 11 év 9 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/21/2009
egy kérdés

egy kérdés még mindig fennáll....
ki köteles becserélni a hibás játékot? a tesco, aki megvette a forgalmazótól vagy a végfelhasználó cseréli be a forgalmazónál, ami további költséggel jár (postaktg.)

Lokin
User offline. Last seen 11 év 9 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/21/2009
hozzáállás kérdése

Most beszéltem a hasbro-val, a játék forgalmazójával, aki azt mondta hogy nagyon sajnálja a tesco hozzáállását, küldjem el nekik a terméket és kicserélik.
Az az érdekes hogy a tescoban sem a vevőszolgálatos, sem a vezető nem próbált semmilyen módon segíteni, csak közölték hogy nem cserélik vissza. Csupán hozzáállás kérdése lett volna az egész. Ha a vezető közli ekkor hogy nagyon sajnálja de ő nem cserélheti ki, viszont a forgalmazó kicseréli akkor sok idegességtől mentett volna meg.

Érdekes témák