Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Fórum háttér

Lipcseib
User offline. Last seen 11 év 18 hét ago. Offline
Csatlakozott: 08/29/2009

Kedves admin!

Szeretném megkérdezni, hogy pontosan ki üzemelteti ezt az oldalt, mivel impresszumot többszöri átböngészés után sem találok. A hazai piacon rengeteg hasznos fogyasztóvédelmi fórum van, ahol információt, segítséget kaphatok. Úgy látom elsőre - bocsássanak meg, ha tévedek - hogy ez itt csak részben valósul meg. A fogyasztóknak adott tanácsok felszínesek, s tulajdonképpen semmi más nem történik, mint a fogyasztó továbbküldése BT-hez, vagy az NFH-hoz (aminek mellesleg nem túl sok értelme van).

felmerül a gyanú, hogy valaki megfelelő tárgyi tudás nélkül üzemelteti az oldalt. Kérem, oszlassák el ezt a gyanút, s írják le, hogy ki, milyen háttérrel dolgozik ebben a kérdésben!

Köszönettel:

Lipcsei Béla

sz946cs
User offline. Last seen 11 év 26 hét ago. Offline
Csatlakozott: 08/26/2009
egyetértés

Maximálisan egyetértek az elöttem szólóval. Felmerül bennem is a kérdés, hogy mi értelme van ennek a honlapnak, ha nemhogy segíteni, de érdemi tanácsot sem tud adni?

hellboy
User offline. Last seen 11 év 24 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/02/2009
javaslom minden panaszos

javaslom minden panaszos figyelmébe a www.panaszfal.hu -t, az egyik leggyorsabb, legkorrektebb, legprecízebb fogyvéd oldal...