Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Goker üzletlánc panasz

Nincs válasz
Gokerpanasz
User offline. Last seen 7 év 31 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/17/2013

Júliusban történt, hogy betértünk az egyik GoKer üzletbe, ahol teljes nyugalommal kezdtünk el válogatni a fürdőnadrágok között, melyek 15-25000 Ft-ba kerülnek. Az egyik eladó még poénkodott is, hogy ott költsük el náluk az összes pénzünket(ha-ha). Nagyon drágának gondoltuk a nacikat ennyiért, de mivel nyaralni készültünk és oda vinnénk, így gondoltuk beruházunk rá, így kiválasztottunk egyet 16000 Ft-ért. A nyaralás elején észrevettük, hogy a zipzár alatt van egy 2 cm-es szakadás, illetve egyszeri használat(fürdés) után a nadrág színe a felére fakult.
Nyaralás után első dolgunk volt visszavinni az úszónadrágot, mondván a nadrág sajnos nem felel meg funkciójának és ennyiért azért jobb minőséget kellene képviselnie, kérjük szépen vissza a pénzt vagy hagy válasszunk másfélét. Mi mindezt nyugodtan mosolyogva tettük, hiszen tudtuk hogy mi az eljárás ilyen esetben: a ztermék sajnos nem képvisel azt a minőséget, amit megvásároltunk, így visszakapjuk a pénzt vagy levásárolhatjuk az összeget. Nem ez történt. Az eladók nem voltak kedvesek és ahelyett hogy rövidre zárhattuk volna az egész ügyet pénz visszafizetéssel, ehelyett jegyzőkönyvet írtak az esetről, továbbá elküldték bevizsgálásra a nadrágot.
Bevizsgálás alatt értsd: megvarratták a két centis lyukat és nem áll módjukban vissza adni a pénzt, továbbá azt az információt kaptuk, hogy nem lehetett volna a fürdőnadrágot tengervízben használni. Ezen nagyon meglepődtünk, hiszen a fürdőnadrág arra való, hogy a vízben használd, ellenálljon a színe a klórnak, sónak és több szezont is illik "kibírnia", főleg ennyi pénzért. Erről a vásárláskor semmilyen információt nem kaptunk, sem a használati útmutatón sem szerepelt. A nadrág árát többszöri kérésre sem engedték levásárolni vagy kicseréltetni, azóta is náluk hever a megvarrt, kopott, fakó nadrág 16000 Ft-ért. Vagy elvisszük ezt, vagy a falnak is futhatunk dühünkben, akkor sem cserélik garanciálisan, ahogyan azt kell. Felháborító. Július óta áll 16000 Ft-unk a GoKerben és nem hajlandóak minket értékes Vevőként kezelni, az egész csak a lehúzásról szólt.