Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

kocsik kosarak fertőtlenítése

faragó sándor
User offline. Last seen 9 év 9 hét ago. Offline
Csatlakozott: 03/07/2012

Tisztelt Fórum!
Csodálkozunk hogy Balkánnak hívnak, bennünket, förtelmesen néznek ki a bevásároló kocsik kosarak, a legnagyobb fertőzés lehetőség illetve undorító Angliában a tesco 2 naponta fertőtlenítik a kocsikat nálunk soha! A pennyben nem csak retkes hanem még a műanyag kis kosarak el vannak törve és baleset veszélyesek.
Undorító hogy a multiknak mindent szabad.
Üdv Faragó Sándor
+3670249741

admin
User offline. Last seen 3 év 14 hét ago. Offline
Csatlakozott: 07/09/2009
kocsik kosarak fertőtlenítése

Kedves Sándor!

Amit írt, az valóban felháborító és még ráadásul veszélyes is, mivel élelmiszert rakunk a kocsikba. A kocsik kosarak fertőtlenítése sajnos nem csak nálunk probléma, látná mi van Romániában. Persze ez minket nem vigasztal. Biztos vagyok benne, hogy az ANTSZ vagy valamilyen hatóság előírja milyen gyakran kell a kocsik kosarak fertőtlenítését elvégezni, de ezek szerint nem tartják be.

Javaslom ha legközelebb ilyet tapasztal, jelezze az áruházvezetőnek, és ha nem tesznek semmit, jelenteni kell az ANTSZ-nél vagy valamelyik TV csatornánál. Ha van egy kis média botrány, rögtön meg lesz a kocsik kosarak fertőtlenítése.

Érdekes témák