Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Notebook túlmelegedés

Nincs válasz
banyaib
User offline. Last seen 9 év 27 hét ago. Offline
Csatlakozott: 10/12/2011

Sziasztok!
Téma a Notebook túlmelegedés.
Van egy laptopom ami még garanciális. (1 év gyártói garancia + 1 év bolti szavatosság). jelenleg már a +1 évben van.
Elkezdett túlmelegedni(90 fok úgy hogy csak neteztem), a ventilátor sem pörgött, próbáltam kifujni, de az sem segitett. Mivel garanciális volt, nem szedhettem ugye szét. Tehát elvittem szervizbe, ahol közölték ha tönkre ment a ventilátor akkor azt javitják, de ha csak ki kell takritani, akkor az több ezer forintomba kerül.
A kérdésem az hogy ilyenkor mit tudok tenni, hiszen én azért viszem be a gépet mert garanciális és nem szedhetem szét, de anélkül nem tudom kitakaritani. Illetve én azzal a garanciális panaszal viszem be hogy túlmelegszik és nem müködik a ventilátor, függtlenül attól, hogy ez miért van.
Kérdésem az lenne hogy van e joguk ahhoz hogy ezért pénzt kérjenek hiszen a gép állapota hátráltatta a rendeltetésszerű használatot(egy bizonyos hőmérséklet után kikapcsol), továbbá én magam a garanciális feltételek miatt nem nyúlhatok hozzá a géphez.
Notebook túlmelegedés.

Érdekes témák