TIGÁZ

TIGÁZ

Nincs válasz

barine41
User offline. Last seen 9 év 40 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 09/20/2011

TIGÁZ
Ez évben harmadszor jöttek, most 2 férfi a gázórát ellenőrizni. Igazolvány-félét csak egyikük tudott messziről felmutatni. Az óra az ajtó mellett van, megnézték, majd 1 percen belül leszedték a falról, kivitték az ajtó elé, darabokra szedték, néhányszor a földhöz csapták, (tiltakozásom ellenére), majd gázzal feltöltötték. Be kellett menekülnöm a házba, elviselhetetlen gáz szag terjengett körülöttük.
Egy idő múlva visszahozták. Ismételt tiltakozásom ellenére a rajta lévő vonalkódos címkét körömmel lekaparták, majd a fűtőkészüléket akarták látni, mely a pincében volt. A mögötte álló boylert is megnézték, kérdésükre hogy mikori, azt válaszoltam, néhány éves. A jegyzőkönyv aláírásakor derült ki, hogy ennek milyen jelentősége van,-2006 évben történt-és megjegyezték, hogy nem is kellett volna jegyzőkönyvezni. Azonban sem stornírozni, sem javítani nem voltak hajlandók.
Rövid idő múlva Hatvanból érkezett csekk, indoklás: szabálytalan gázvételezés.
Felkerestem gödöllői Ügyfélszolgálatukat a válaszlevéllel, és a vonatkozó számlával. Mindent lemásoltak, s ígérték továbbítják, magam is feladtam.
Ezek után Nyíregyházáról kaptam hasonló tartalmú levelet és csekket,válaszomat követően értesítettek (Back Office vezető),hogy reklamációmat :újabb vizsgálat és óra csere- a miskolci egységükhöz továbbították.
Időközben panaszomat elküldtem az Energia Hivatalhoz is.

MINDENKINEK: Megbízólevél és arcképes igazolvány mely a személyi ig. számát is tartalmazza- senkit ne engedjenek be a házukba/lakásukba! Ne engedjék be, ha
MEGBÍZÓLEVELET nem tud felmutatni! Csak az abban foglaltakat engedjék megtekinteni, ha lehetőségük van , hívjanak át egy szomszédot tanúskodni! A jegyzőkönyvet csak akkor írják alá, ha azzal maradéktalanul egyetértenek! Az, hogy X-szel jelölik egyet nem értésüket, semmit sem jelent!
TIGÁZ

barine41