Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

TIGÁZ

Nincs válasz
barine41
User offline. Last seen 9 év 10 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/20/2011

TIGÁZ
Ez évben harmadszor jöttek, most 2 férfi a gázórát ellenőrizni. Igazolvány-félét csak egyikük tudott messziről felmutatni. Az óra az ajtó mellett van, megnézték, majd 1 percen belül leszedték a falról, kivitték az ajtó elé, darabokra szedték, néhányszor a földhöz csapták, (tiltakozásom ellenére), majd gázzal feltöltötték. Be kellett menekülnöm a házba, elviselhetetlen gáz szag terjengett körülöttük.
Egy idő múlva visszahozták. Ismételt tiltakozásom ellenére a rajta lévő vonalkódos címkét körömmel lekaparták, majd a fűtőkészüléket akarták látni, mely a pincében volt. A mögötte álló boylert is megnézték, kérdésükre hogy mikori, azt válaszoltam, néhány éves. A jegyzőkönyv aláírásakor derült ki, hogy ennek milyen jelentősége van,-2006 évben történt-és megjegyezték, hogy nem is kellett volna jegyzőkönyvezni. Azonban sem stornírozni, sem javítani nem voltak hajlandók.
Rövid idő múlva Hatvanból érkezett csekk, indoklás: szabálytalan gázvételezés.
Felkerestem gödöllői Ügyfélszolgálatukat a válaszlevéllel, és a vonatkozó számlával. Mindent lemásoltak, s ígérték továbbítják, magam is feladtam.
Ezek után Nyíregyházáról kaptam hasonló tartalmú levelet és csekket,válaszomat követően értesítettek (Back Office vezető),hogy reklamációmat :újabb vizsgálat és óra csere- a miskolci egységükhöz továbbították.
Időközben panaszomat elküldtem az Energia Hivatalhoz is.

MINDENKINEK: Megbízólevél és arcképes igazolvány mely a személyi ig. számát is tartalmazza- senkit ne engedjenek be a házukba/lakásukba! Ne engedjék be, ha
MEGBÍZÓLEVELET nem tud felmutatni! Csak az abban foglaltakat engedjék megtekinteni, ha lehetőségük van , hívjanak át egy szomszédot tanúskodni! A jegyzőkönyvet csak akkor írják alá, ha azzal maradéktalanul egyetértenek! Az, hogy X-szel jelölik egyet nem értésüket, semmit sem jelent!
TIGÁZ

barine41

Érdekes témák