Ablakcsere

Ablakcsere

ZK
User offline. Last seen 9 év 48 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 07/31/2011

Szegedi József
thermo-ablak.hu

Ablakcserét vállalt, nem végezte el. A foglalót nem hajlandó visszaadni. Hogy miért, arra nem adott választ. Több, mint 5 hónapja futjuk a köröket. Egyik nap mond valamit, másnap letagadja. Előrelépés nincs.

Aglas
User offline. Last seen 9 év 21 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 02/05/2012

ablakcsere

Sajnos a Danubius Ablak Kft.-vel ugyanez a helyzet. Rossz minőségű ajtó, folyamatos ígérgetés, vissza nem hívás, késés stb. A legnagyobb bakink, amit a felújításkor elkövettünk, hogy őket választottuk, ablak és ajtócserére. Tavaly májusban rendeltük meg az ablakokat és ajtókat, most még mindig ott tartunk, hogy az utolsó ajtónk hiányzik. Mindent elrontottak, amit csak lehetett, méretet, ajtó tokot, színt és még nekik áll/állt feljebb. Amikor kihozták az ajtókat, be sem akarták szerelni. Gusztustalan egy társaság. Karácsony előtt otthagytuk őket, és úgy döntöttünk, az utolsó ajtót megoldjuk mi magunk. Felőrölt minket a folyamatos veszekedés velük, a lelki békénk érdekében lemondtunk az utolsó ajtónkról…
Messziről kerüljétek el őket, és szóljatok azoknak az ismerőseiteknek, akik ablakot vagy ajtót cserélnének!
Aglas

Aglas

admin
User offline. Last seen 3 év 21 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 07/09/2009

Ablak

Sajnos az építőipart erőssen megrázta a válság.
A műanyag ajtó és ablak gyártókat, ill. forgalmazókat pedig különösen.
Így nem meglepő, hogy egyes ajtó és ablak forgalmazó cégek nem úgy állnak a vevőkhöz ahogyan kéne.
Ha van valami papír az átvett előlegről, én küldenék neki egy ügyvéd általi felszólítást, tértivényes levélben, melyre ha nem reagálna megfelelően, feljelenteném.