Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Táska

Kinga
User offline. Last seen 10 év 51 hét ago. Offline
Csatlakozott: 08/12/2009

A Rialtóban vettem -egy szintén Rialto márkájú- bőrtáskát. Vásárláskor nem tájékoztattak arról, hogy állítólag ez a fajta bőr "gyorsan kopik". Egyébként lakkbőr táska, nem kellene gyorsaan kopnia. Összesen kétszer viseltem, megfelelő helyen tároltam... aztán észrevettem, hogy a bőrréteg több helyen felhólyagosodott, és ezek a hólyagok maguktól elkezdtek leválni. Szép látvány a barna táska fehér foltokkal. Visszavittem az üzletbe, és ígéretet kaptam az eladó nagyon készséges volt, azt mondta, szerinte majd levásárolhatom. Közben nekem kellett többször keresnem őket, mert 3 hét alatt nem érkezett visszajelzés. Nagy nehezen aztán előkeresték a jegyzőkönyvet: sajnos elutasították, mert ahogy fentebb már írtam, szerintük gyorsan kopik a bőr, és valószínűleg én dörzsöltem ki a ruhámmal. Egy kézitáskát? A ruhámhoz sem ér! És két félnapos hordás kidörzsölhetne egy bőrtáskát? Van esélyem arra, hogy visszaadják a pénzt vagy legalább levásárolhassam?

Kinga
User offline. Last seen 10 év 51 hét ago. Offline
Csatlakozott: 08/12/2009
Pár hét(!) elteltével

Pár hét(!) elteltével visszaküldték a táskát (szakvélemény nélkül; csak a hiba kódja kódja volt ráírva egy cetlire). Természetesen nem cserélték ki, és le sem lehetett vásárolni...

szurok
User offline. Last seen 10 év 37 hét ago. Offline
Csatlakozott: 02/06/2010
táska

20 éve táskát árusítunk, ismerem a Rialtot,de nem
forgalmazom mert kamu nem bőr csak silány utánzat.
Vidd el az üzletbe vagy a nagykerbe Gizella út és kérd vissza a pénzt

hellboy
User offline. Last seen 11 év 5 hét ago. Offline
Csatlakozott: 09/02/2009
igen, van. kérlek látogasd

igen, van. kérlek látogasd meg a panaszfal.hu-t s nyiss egy topicot, megkapod a választ. ;)

Érdekes témák