Jól hangzó kölcsön – kekkolcson.hu – ne dőlj be

Jól hangzó kölcsön – kekkolcson.hu – ne dőlj be

Csókási László
User offline. Last seen 10 év 24 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 01/09/2011

Ne dőljön be senki! A kekkolcson.hu oldal, még munkanéálkülieknek is ajánl kölcsönt, csak hívnunk kell a kék számot. a kék szám viszont 06-90-603-603. Azaz egy igencsak emelt díjas szám, amihez fel kellene tüntetni, hogy mennyibe is kerül! tehát ez egy átverés. Munkanélkülieknek senki sem ad kölcsönt, ne is reménykedjen senki. Továbbá jó tudni, hogy kölcsönt, hitelt csak és kizárólag pénzintézet (pl. bank, takarékszövetkezet) nyújthat Magyarországon!!!!!!

Mivel az oldal már átveréssel indít, nem ajánlom senkinek, hogy az oldalon található cetelem hirdetésre is kattintson. Jól ismert név. Valószínű nem áll szerződésben ezzel a kék kölcsönnel, csak a hitelesség kedvéért tüntették fel. De az is lehet, hogy sima reklámot közöl a cetelem jóhiszeműen.

!!!!Vigyázat: adathalász oldalak könnyen, az eredeti pénzintézethez megszólalásig hasonló weboldalakat is képesek megjeleníteni, ahol bankkártya számokat, egyéb hozzáféréseket szereznek meg! És visszaélnek vele. Amihez az eredeti banknak semmi köze. Ezért pénzintézetekkel mindig az eredeti linkken lépjen kapcsolatba, más oldalról oda mutató linkről, reklámról sose!!!!

Pl.Helyes belépés: cetelem.hu, otpbank.hu stb.

Nem javasolt, más oldalakról közvetlenül mutató linkek, reklámokról kattintani, majd bármilyen adatot megadni!!
pl. adathalaszvagyok.hu/otpbank

Kerestem az nfh.hu oldalon (fogyasztóvédelmi hatóság) a panaszbejelentést. De azon a „nyamvadt” oldalon is csak személyesen lehet bármit bejelenteni. Ha ennek a hatóságnak annyira nem számít, hogy egyszerűen be lehessen jelenteni panaszokat, én nem fogok személyesen rohangálni az irodájukba, és órákat várni, hogy bejelntsek egy nyilvánvalóan károsító tevékenységet, amivel másnak, és az ő munkájukat segíteném, akkor sajnálom az nfh-t. Ez is egy magyarországi alacsonyrendű hatósági honlap…

Ha ez az oldal, meg tudja mondani, hogyan lehet bejelnteni egyszerűen interneten a jogsértő weboldalakat, azt megköszönöm.

Mtibi83
User offline. Last seen 10 év 22 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 01/24/2011

kék kölcsön

Jó napot kívánok!

Sajnos nem olvastam időben utána ennek a kék kölcsön dolognak,és decemberben felhívtam őket.
A „tisztelt” kolléganő mintegy 39 percig húzta az időt,gondolom írástudatlan volt,és még akkor tanulta a betűket.
„Csak” 25.000 Ft-ot húztak ki a zsebemből ezzel a már jól bejáratott módszerrel.
Felháborítónak tartom,hogy valakinek szüksége van pénzre,felhívja őket,ők természetesen húzzák az időt,és a pénzt a zsebünkből,és nem is tudnak intézni semmit,mert joguk sincs hozzá.
Ezek elen a cégek ellen nem tud senki semmit tenni?
Igaz ugyan,hogy fel van tűntetve az oldalon a percdíj,de olyan színnel,amit még keresve is alig láttam meg.
Hogy hogy ezeket az oldalakat nem felügyeli senki?
Tehát azt hiszem jogosan vagyok felháborodva azon,hogy szándékosan megkárosítják az embereket,ami ha jól tudom törvénybe is ütközik!
Nem tudom,hogy kihez fordulhatnék a panaszommal,de szeretném,ha legalább azt visszakapnám,amit kivettek a zsebemből,jogtalanul és mocskos módon!
Ha valaki tud ebben segíteni,hogy kit keressek ez ügyben,azt megköszönöm!