nyögvenyelös….

nyögvenyelös….

shasa
User offline. Last seen 11 év 42 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 08/05/2009

Üdvözlet) Kb 3 hónapja mondták fel fhb-s jelzáloghitelemet. Nem sok hiányzott hozzá hogy ne kerüljön árverezésre a ház. Elmentünk ügyvédhez és a párommal irtunk egy adás vételi szerzödést mint ha ö lenne a vevö. 2 hónapja adtuk be az Unicredithez a szükséges papirokat a hitelkérelem miatt hogy az fhb-s felmondott hitelt ki tudjuk fizetni. Az Unikreditnél (a papirok beadáasakor) azt mondták hogy max 3 hét és pénzhez jutunk, de eddig semmi. Közben lejártak az 1 hónapra kiadot igazolások (apeh, stb..) , ezeket persze ujra be kell szerezni pénzért!!!! Tehetek valamit az ügyben hogy ezeket a „nem várt költségeket” vissza tudjam perelni? ….arrol nem is beszélve hogy az unicredit tiszitoszi ügyintézésével csak nö az fhb-nál lévö tartozásom??!!!

admin
User offline. Last seen 3 év 21 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 07/09/2009

Shasa

Kedves Shasa!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került. Egyik fő kérdés az ügyben az, hogy ezt a 3 hetes határidőt írásban is rögzítették-e, vagy pedig csak szóban.
Érdemes lenne a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot (www.nfh.hu) megkérdezni az ügyben, hogy ők mit javasolnak, ők a hivatalos fogyasztóvédelmi szerv Magyarországon.
Illetve, ha valamelyik fórumolvasónk került már hasonló helyzetbe, kérjük, ossza meg velünk, hogy mi lett az ügy kimenetele, neki hogyan sikerült megoldania egy ehhez hasonló problémát.

shasa
User offline. Last seen 11 év 42 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 08/05/2009

Köszönöm )

Köszönöm )