CREDIGEN BANK A BALKÁN WALL STREET-JE

CREDIGEN BANK A BALKÁN WALL STREET-JE

maximilliana
User offline. Last seen 11 év 4 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 06/03/2010

Hihetetlenek, bár a fórumozóknak ez egy rutin story. 2010 május első napjaiban a Credigen Banktól felhívott egy megközelítőleg, 20-on éves “hölgy” aki közölte, hogy tartozásom van Április és Május hónapra vonatkozólag, kb 50.000 forint értékben. Fontos a történetben, hogy a számlarendezés időpontja a hónap közepe és nem a hónap, vagyis fizetés átvétel első pillanatai. Nagyon örülök, hogy rögzítik a beszélgetéseket, sajnos hiába vagyok iskolázott (nem érettséginél megrekedt, mint az ügyfélszolgálatot ellátó hölgyek esetében)egyszerűen felszívódott szüleim, iskoláim által kapott jó modorom.
Leírhatatlan a beszélgetés úgy az egyik oldalról, mint a másikról.
Rákövetkező napon felhívott egy újabb csicseri hang, közölte, globális pimaszsággal, hogy sikerült megtalálniuk a Credigen Bank rendszerében a pénzemet, de én vagyok a hibás, mert nem vagyok avval tisztában, hogy amennyiben több számlám is van, ahhoz bizony több GIRO-számlaszám is tartozik. Eln ézést nem kért, sem a tévedésért, sem a burkolt lehülyézésért.
Közöltem a “kisaszonnyal”:
Utalásom szabályszerűen zajlott le, a pénz 3 különböző GIRO-számlára került rá, a hozzájuk tartozó ügyfél azonosító számmal, nehogy eltévedjenek. Kiderült a fáradozásom fölösleges volt, hiszen a CREDIGEN BANK fantasztikus adminisztrációs, igazi európai banknormáknak megfelelően a teljes összeget egyetlen számlaszámra tömörítette, ezért tévedtek. Teremészetesen ez esetben szintén nem kért a csicseri 20 éves, érettségiét nehezen, de magassarkú cipőjét könnyen megszerzett hang.
És eljött a június, újból megismételték a csodát, először közölték a számlatartozásomat amire a mai napon, vagyis 2010. 03-án utaltam összeget, ahelyett, hogy az utolsó határidős napon vagyis 15-én utaltam volna a pénzt, mert jobban jártam volna.(jelenleg a megadott alapösszeget megfejeltem még 5.000 forinttal, inkább legyen több, minthogy újból zaklassanak).
A 20 éves hang újból szeretett volna kioktatni a GIRO-számok jelentőségéről, hangtonusával jelezve, én bizony nem vagyok elég érett még a banki ügyeim intézéséhez. CSAK A FIZETÉSHEZ, TERMÉSZETESEM TERHELVE A KÉSEDELMI KAMATOKKAL. SÍRVA KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MA 2010. 03-A VAN, MIT AKARNAK. Pontosság kedvéért felhívtam pénzügyeimet intéző CIB-BANKOT, AKIK MEGERŐSÍTGETTEK ABBAN, HOGY A KIFIZETÉSEK 3 KÜLÖNBÖZŐ CERDIGEN-BANK SZÁMLASZÁMRA, ÜGYFÉLSZÁM FELTÜNTETÉSÉVEL UTALTAM. Amennyiben az egyik bank látja az adatsorokat, hogy lehet, hogy a CREDIGEN BANK PÉNZÜGYEKKEL FOGLALKOZÓ, SZÁMFEJTŐI NEM LÁTNAK SEMMIT????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
SEM A HANGNEM, SEM A BANKOK SZÁMÁRA ELŐÍRT ELJÁRÁSI RENDET NEM TARTOTTÁK BE.
ÚGY GONDOLOM, HOGY A BOSSZANKODÁSON TÚL MENŐEN, EMBERILEG IS MEGALÁZTAK, AMIT MINIMUM EGY ELNÉZÉST KÉRŐ LEVÉL, PÉNZBELI KÁÁRPÓTLÁS JÁR. HA JÓL TUDOM EURÓPÁBAN EZ ÍGY VAN. DE MAGYARORSZÁGON A SZOLGÁLTATÁSOK UTÁN JÁRÓ KÜLÖNBÖZŐ LEVONÁSOKAT, PL, KÉSZPÉNZFELVÉTELE ESETÉN UGYAN MIÉRT KELL NEKEM FIZETNI????????????????HISZEN AZÉRT VISZEM BANKBA A PÉNZEMET, HOGY AZ ÉN ÉLETEM, AZ ÖVÉK PEDIG GAZDAGABB LEGYEN.
JA, ÉS HA LEHETNE, CSIPIKÉKET, LE KELLENE TALÁN CSERÉLNI, VAGY LEGALÁBBIS LECITIN TABLETÁKKAL BEGTURBÓZNI AZ AGYUKAT, HA MÁR AZ ÉRETTSÉGI SZÍNVONALÁT A CIPŐSARKUK MAGASSÁGÁVAL KOMPENZÁLJÁK, KÖNYÖRGÖM, VALAMILYEN FAJTA SZÜRKEÁLLOMÁNY SERKENTŐT HADD SZEDJENEK, LEGALÁBB EGY NAP KÉTSZER, MUNKAIDŐBEN. délutánra már úgysem kell, ott elég a silányminőségű AGYI KAPACITÁS, de annál készségesebb fizikum.
Ha valakit megsértettem jogtalanul, úgy elnézést kérek, engem megaláztak, és senki nem kér elnézést. Alig várom, hogy leketyegjen a CREDIGEN BANK hitelem, és A LEGJOBB REKLÁM A SZÓBESZÉD, EZÉRT MINDEN ELLENSÉGEMNEK A CREDIGEN BANKOT FOGOM AJÁNLANI.
GRATULÁLOK A BANK SZEMÉLYI ÁLLOMÁNYÁT ÖSSZEVÁLOGATÓ ÚJ. MANAGER-TEAM-nek.
(KIVÁNCSI VAGYOK, HOGY ÍGY, HOGY TÚL FIZETÉS VAN A SZÁMLÁN, VAJON MI TÖRTÉNIK VELÜK, VÁLSÁGSTÁBOT FOGNAK ÖSSZEHÍVNI????????????????????)
CSATLAKOZOM AZOKHOZ, AKIK ÚGY VÉLIK SOHA TÖBBET NEM HAJLANDÓK A CREDIGEN BANKNÁL BÁRMI PÉNZÜGYI TRANZAKCIÓBA KEVEREDNI.

maximilliana
User offline. Last seen 11 év 4 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 06/03/2010

CREDIGEN BANK A BALKÁN WALL-STREET-JE, HELYESBÍTÉS

HIHETETLENEK, bár a fórumozóknak ez egy rutin story.
2010 május első napjaiban a Credigen Banktól felhívott egy megközelítőleg, 20-on éves “hölgy” aki közölte, hogy tartozásom van Április és Május hónapra vonatkozólag, kb 50.000 forint értékben. A pénz befizetésre került késedelem nélkül a hőnap első hetében!) Fontos a történetben, hogy a számlarendezés időpontja a hónap közepe és nem a hónap, vagyis fizetés átvétel első pillanatai. Továbbá nem etikus naponta felhívni, az amúgy még legalább 10 nap fizetési határidővel rendelkező Ügyfelet.
Nagyon örülök, hogy rögzítik a beszélgetéseket, sajnos hiába vagyok iskolázott (nem érettséginél megrekedt, mint az ügyfélszolgálatot ellátó hölgyek esetében)egyszerűen felszívódott szüleim, iskoláim által kapott jó modorom.
Leírhatatlan volt a beszélgetés úgy az egyik oldalról, mint a másikról.
Rákövetkező napon felhívott egy újabb csicseri hang, közölte, globális pimaszsággal, hogy sikerült megtalálniuk a Credigen Bank rendszerében a pénzemet, BIZONY AZ ÖSSZEGEK BEÉRKEZTEK, nincs tartozásom, de én vagyok a hibás, mert nem vagyok avval tisztában, hogy amennyiben több számlám is van, ahhoz bizony több GIRO-számlaszám is tartozik. Elnézést nem kért, sem a tévedésért, sem a burkolt lehülyézésért.
Közöltem a “kisaszonnyal”:
Utalásom szabályszerűen zajlott le, a pénz 3 különböző GIRO-számlára került rá, a hozzájuk tartozó ügyfél azonosító számmal, nehogy eltévedjenek.
Kiderült a fáradozásom fölösleges volt, hiszen a CREDIGEN BANK fantasztikus pénzügyi adminisztrációja, igazi európai banknormáknak megfelelően a teljes összeget egyetlen számlaszámra tömörítette, ezért tévedtek. Természetesen ez esetben szintén nem kért a csicseri 20 éves, érettségiét nehezen, de magassarkú cipőjét könnyen megszerzett hang.
És eljött a június, újból megismételték a csodát, először közölték a számlatartozásomat amire a mai napon, vagyis 2010. 06. 03-n utaltam összeget, ahelyett, hogy az utolsó határidős napon vagyis 15-én utaltam volna a pénzt, mert addig is nálam lapul a pénz.(jelenleg a megadott alapösszeget megfejeltem még 5.000 forinttal, inkább legyen több, minthogy újból zaklassanak).
A 20 éves hang újból szeretett volna kioktatni a GIRO-számok jelentőségéről, hangtónusával jelezve, én bizony nem vagyok elég érett még a banki ügyeim intézéséhez. CSAK A FIZETÉSHEZ, TERMÉSZETESEM TERHELVE A KÉSEDELMI KAMATOKKAL. SÍRVA KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MA 2010. 06. 03-A VAN, MIT AKARNAK???!!!!!!!!!!!!!
Pontosság kedvéért felhívtam pénzügyeimet intéző CIB-BANKOT, AKIK MEGERŐSÍTETTEK ABBAN, HOGY A KIFIZETÉSEK 3 KÜLÖNBÖZŐ CERDIGEN-BANK SZÁMLASZÁMRA, ÜGYFÉLSZÁM FELTÜNTETÉSÉVEL UTALTAM. Amennyiben az egyik bank látja az adatsorokat, hogy lehet, hogy a CREDIGEN BANK PÉNZÜGYEKKEL FOGLALKOZÓ, SZÁMFEJTŐI NEM LÁTNAK SEMMIT????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
SEM A HANGNEM, SEM A BANKOK SZÁMÁRA ELŐÍRT ELJÁRÁSI RENDET NEM TARTOTTÁK BE.
ÚGY GONDOLOM, HOGY A BOSSZANKODÁSON TÚL MENŐEN, EMBERILEG IS MEGALÁZTAK, AMIT MINIMUM EGY ELNÉZÉST KÉRŐ LEVÉL, PÉNZBELI KÁRPÓTLÁS JÁR. HA JÓL TUDOM EURÓPÁBAN EZ ÍGY VAN. DE MAGYARORSZÁGON A SZOLGÁLTATÁSOK UTÁN JÁRÓ KÜLÖNBÖZŐ LEVONÁSOKAT, PL. KÉSZPÉNZFELVÉTELE ESETÉN UGYAN MIÉRT KELL NEKEM FIZETNI????????????????HISZEN AZÉRT VISZEM BANKBA A PÉNZEMET, HOGY AZ ÉN ÉLETEM “kényelmesebb” legyen, de ez esetbe CSAK AZ ÖVÉK LESZ GAZDAGABB.
JA, ÉS HA LEHETNE, CSIPIKÉKET, LE KELLENE TALÁN CSERÉLNI, VAGY LEGALÁBBIS LECITIN TABLETÁKKAL BETURBÓZNI AZ AGYUKAT, HA MÁR AZ ÉRETTSÉGI SZÍNVONALÁT A CIPŐSARKUK MAGASSÁGÁVAL KOMPENZÁLJÁK, KÖNYÖRGÖM, VALAMILYEN FAJTA SZÜRKEÁLLOMÁNY SERKENTŐT HADD SZEDJENEK, LEGALÁBB EGY NAP KÉTSZER, MUNKAIDŐBEN. Délutánra már úgysem kell, ott elég a sílányminőségű AGYI KAPACITÁS, de annál készségesebb fizikum.
Ha valakit megsértettem jogtalanul, úgy elnézést kérek, engem megaláztak, és senki nem kér elnézést.
GRATULÁLOK A BANK SZEMÉLYI ÁLLOMÁNYÁT ÖSSZEVÁLOGATÓ ÚN. MANAGER-TEAM-nek.
(KÍVÁNCSI VAGYOK, HOGY ÍGY, HOGY TÚL FIZETÉS VAN A SZÁMLÁN, VAJON MI TÖRTÉNIK VELÜK, VÁLSÁGSTÁBOT FOGNAK ÖSSZEHÍVNI????????????????????)
CSATLAKOZOM AZOKHOZ, AKIK ÚGY VÉLIK SOHA TÖBBET NEM HAJLANDÓK A CREDIGEN BANKNÁL BÁRMI PÉNZÜGYI TRANZAKCIÓBA KEVEREDNI.ILYEN TÍPUSÚ ÜGYINTÉZÉSÉRT AZ ÁLLATKERTBE IS MEHETEK…. természetesen a hüllő-házba, nehogy megsértsem az emberszabású élőlényeket. A leírt, esetleg sértőnek tűnő verbális ajajj! tehát: szóbeli)utalásokért elnézést kérek, de akinek nem inge ne vegye magára, még akkor sem, ha az én pénzemből vette.
Alig várom, hogy leketyegjen a CREDIGEN BANK hitelem, és A LEGJOBB REKLÁM A SZÓBESZÉD, EZÉRT MINDEN ELLENSÉGEMNEK A CREDIGEN BANKOT FOGOM AJÁNLANI.