cipővásárlás

cipővásárlás

varga antalné
User offline. Last seen 11 év 6 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 05/13/2010

2009 nov 10-én cipőt vásároltam fiam részére aDunakeszi deichamban 2010 03 24 én visszavittük mindkét sarokbélés kikopott a talpa is elég kopott ,van egy varráskibomlás és acipő kb 2számmal nagyobb lett szélességben ,ezért nem tartotta alábat és úgy néz ki minha aszéle is talp lenne.Az eladónő közölte hogy megjávítják acipőt azaz asarkába belül raknak 2 foltot azt montam neki így nem fogadom el.Ekkor gorombán közölte hogy elküldi de az 1hónap megcsinálta ajegyzőkönyvet de nem azt írta bele amit én mondtam csak asarokbélést írta atöbbit nem és egyértelműen beírta hogy hordásból eredő hiba. Ugyanezt irta aszakvélemény is ami Dunakeszi székhelyű magán bt akivel nagy valószine van hogy megbeszélik mit írjon.Nagyon sok cipőt vásároltunk már fiamnak nem széles hanem vékony lábu és nem tapossa le acipő sarkát.Itt atipikus méretválltozás okozta aproblémát hát összevissza csúzkált aláb acipőben oldalra.Hogy tudom bebizonyítani igazam.Tisztelettel varga antalne

gyné
User offline. Last seen 11 év 3 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 06/03/2010

cipő

Mi is vásároltunk egy Mission tipusú cipőt, március elején az Aréna Plázában, rossz idő miatt csak áprilisban kezdte hordani a gyermekem, most az esős időben hazajött, hogy beázott és válik le a talpa. Visszavittük és a hátsó részen van a talp részen kialakult egy kopás (csak a suliba ment és hazajött benne)amelyen át ment be a víz. A szakvélemény szerint, nem egyenletesen terhelte a talpat és ezért kopott le.
Nem azért mondom nekem van egy nem márkás sport cipőm amit , majd 15 éve hordok 80 kilósan de még nem vékonyodott el a talpa. Szerintem ez borzasztó, hogy így el lehet utasítani valakit, ki jár egyenletesen a cipőben?
A gyermekem a spórolt pénzéből vette a cípőt, de most nagyon szomorú….