Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Pénzvisszafizetés

Nincs válasz
bettilka
User offline. Last seen 10 év 28 hét ago. Offline
Csatlakozott: 05/10/2010

Az történet velem, hogy vettem egy 3500 forintot érő masszázs kupon a páromnak, még februárban. (számlát természetesen nem kaptam róla) probáltunk időpontot kérni a masszőrtől aki a telefonbeszégetés során kijelentette hogy férfiakat nem is vállal... és az időpontról sem siekrült megegyezni mert az első szabad helye elmondása szerint április végén volt, így hagytuk a dolgot egy időre. Most májusba viszont elutazunk én 9 hónapra párom 4 hónapra külföldre, így nem tudjuk felhasználni a kupont (időpont hiány miatt sem).
Kérdem én jogos e visszakérnem a pénzem ebben az esteben? Hisz a szolgáltatást nem tudtam igénybe venni saját hibámon kívűl. és Jogos e a masszőrnek eltenni a 3500 forintot úgy, hogy nem tett érte semmit?