TvNetwork domain kezelés

TvNetwork domain kezelés

Nincs válasz

dolon
User offline. Last seen 11 év 8 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 05/06/2010

Tisztelt Fogyasztóvédelem!

Szeretném az Önök vagy bárki segítségét kérni ebben az esetben.

A TvNetwork rt-nél sok éve regisztráltam egy domain nevet, amit a mai napig ők kezelnek. Még anno a TvNet Kft.-nél regisztráltam, de átalakultak, megvásárolták őket, bla bla bla…
Jelenleg ott tartok, hogy valamilyen oknál fogva egyszer csak kikapcsolták a domain nevet és a státusza „Felmondva” állapotba került.
Az egyetlen lehetséges út a TvNetwork-nél, hogy bármilyen domain névvel kapcsolatos problémát bejelentsen az ember a domain@tvnetwork.hu email cim, amit saját bevallásuk szerint egy ember kezel. Teljesen mindegy milyen probléma ide kell írni. Természetesen semmilyen más úton módon nem lehet segítséget, vagy bármilyen információt kapni.
A domain neveket csakis kizárólag szolgáltatóknál lehet karbantartani, de ebben az esetben nem szolgáltatnak semmit. Az email címre negyedik napja nem érkezik semmilyen válasz, számos levelet küldtem. Súlyos anyagi kárt okoz minden egyes perc a cégem számára, és még csak azt sem tudhatom meg miért.

Valaki tudna nekem tanácsot adni ilyen esetben mit lehet tenni? Sajnos a domain nevet még elhozni sem hozhatom mivel senki nem válaszol a fent említettek miatt és a „Felmondva” státusz alatt nem lehet máshogy elhozni.

Köszönöm a gyors válaszokat, segítséget!