Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

pénzvisszafizetés?

Anita89
User offline. Last seen 10 év 28 hét ago. Offline
Csatlakozott: 04/12/2010

Ma vásároltam egy 4000 Ft-os cipőt, hazahoztam, de mikor sétáltam benne, úgy éreztem, jobb volna egy mérettel nagyobb. Pár órával később ismét visszatértem az üzletbe, kicseréltetni egy nagyobbra. Sajnos nem volt belőle méret, és levásárolni sem tudtam az árát, így kértem a pénz visszafizetését. Úgy tudom, jogom lett volna visszakapni az ellenértéket, azonban a hölgy azt állította, hogy csak a műszaki cikkek vásárlása esetén van ilyen lehetőség. Montam neki, hogy ez jogszabály, mire ő, jogszabály ide-vagy oda ők nem adnak vissza pénzt. Végül elhoztam a cipőt.
Nekem volt igazam a pénzvisszafizetéssel kapcsolatban? Ha beírok a vásárlók könyvébe, mi történt volna? Utólag megtehetem ezt?

Ancs

Ariel
User offline. Last seen 10 év 24 hét ago. Offline
Csatlakozott: 05/07/2010
Válasz Anita89nek

Üdv!

Vissza kellett volna adnia a vásárolt termék értékét.