Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Vásároltam egy nagy rakás semmit :-(((

Nincs válasz
egydühösvevő
User offline. Last seen 11 év 7 hét ago. Offline
Csatlakozott: 01/12/2010

Üdvözlet Mindenkinek !
Egy Spar árúházban vettem Karácsony elött egy SOLAC márkájú " gőztisztító masinát. Kipróbáltam otthon, működik is rendesen, jön belőle a gőz tisztességesen, csak éppen semmire sem jó. Miért ?
Mert a gőz egész egyszerűen hideg, ami kijön belőle. Pár centire oda tudom tenni a kezemet és még csak meleget sem érzek. Akkor pedig hogyan olvassza fel a gáztűzhelyre vagy a csempére kifröccsent zsírt,olajat stb ?
Visszavittem, ott megértéssel fogadták és elküldték egy helyi szervízbe. Onnan visszajött, hogy rendben működik. Valóban működik, csak éppen tisztításra nem lehet használni, viszont jó szoba párásításra,inhalálásra, csak hogy nem ezek miatt vettem.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez ügyben tudok-é menni a Fogyazstóvédelmi Főfelügyelőséghez panasszal, mármint ha valami működik, csak éppen semmire sem jó ?
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdvözlettel : egy dühös vásárló