Nem azt kaptam, amit rendeltem

Nem azt kaptam, amit rendeltem

Nincs válasz

vviki
User offline. Last seen 11 év 23 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 12/22/2009

Sziasztok!

November 28-án rendeltünk meg egy fenyő emeleteságyat Miskolcon az egyik bútorboltban. Fontoss volt számunkra, hogy szétszedhető legyen, tehát két ággyá is átalakítható legyen, s mivel még a kistestvér a pocakban van, külön csak az alját is össze tudjuk tenni. Kinéztük, megkérdeztük, természetesen ilyen ágyat forgalmaznak. Külön kértük azt is, hogy szereljenek rá leesésgátlót, mivel még csak máfél éves a gyermekünk. Minden további nélkül ígérgeték. Maximum két hetet kértek tőlünk. Nem kis összegről van szó, 86.900 Ft-ról.
Miután letelt a két hét, telefonáltunk, ígérték, pár nap múlva elkészül. Már túl voltunk a 3 heten is, mikor felhívtam a főnököt, s mondta, hogy már a bútor náluk van, csak még a leesésgátlóval vacakolnak. De a mai napon érte mehet a férjem.
Ment is, viszont az áru nem volt kész, a leesésgátlót akkor szerelte az asztalos (azt se tudta, hova kell azt tenni). Több, mint másfél órát vártunk rá, miután végre a férjem el tudta hozni. Persze egy „ELNÉZÉST!” se kaptunk, sőt, miután hazaért a férjem az ággyal, kiderült, hogy hazudtak nekünk, s nem is lehet szétszedni az ágyat két részre.
Kérdezem én, megtehetik azt, hogy mást adnak, mint amit ígérnek? Mit tegyünk most?
Én mélységesen fel vagyok háborodva. Ezen kívül van más jogunk is?
Köszi a válaszokat előre is!
Viki