szolgáltatás megtagadása

szolgáltatás megtagadása

comndr
User offline. Last seen 11 év 29 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 12/10/2009

Tisztelt Fórumozók!

Véleményüket kérném a következő problémakörrel kapcsolatban:

Megtagadhatja -e egy szolgáltató a szolgáltatást egy adott személytől szubjektív indokokra hivatkozva?
Hogy egy konkrét példával éljek: Fitnesz terem vezetője egy adott személynek nem értékesít napi jegyet, mert antipatikus neki a fogyasztó.

A válaszokat előre is köszönöm!

zsuzsimalac
User offline. Last seen 11 év 12 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 04/08/2010

autószerelő

Sziasztok
Nekem sürgősen segítségre lenne szükségem.A történet a következő.Van egy gázos autónk.Azt ugye nem javítják a benzines szerelők. Elvittük hát a környék egyetlen gázos szerelőjéhez.Megbeszéltük vele, hogy akkor kezdjen neki és csinálja meg,hogy menjen.Több baj is volt már az autóval.Hát ő kicserélte a gázreduktor tömítőkészletét.Aztán azt mondta,hogy másnap kiszedi az önindítót,vigyük el megcsináltatni.Vissza-vissza mentünk hozzá csomószor,de állítólag egy csavat nem tudott leszedni,mert nehezen fér hozzá.Aztán vagy három hét múlva telefonál,hogy menjünk,húzzuk el az autót,mert nem csinálja meg,mert jött egy csomó másik munka és a mienkkel nem hajlandó tovább foglalkozni.És most kéne fizetnünk nagyon sok pénzt,közbe azt se tudjuk,hogy megy e az autó,vagy hogy csinált e rajta egyáltalán valamit,mert ugye nem értünk hozzá,nem látjuk történt e valami egyáltalán.
Most ilyenkor mit tehetünk???Kifizessünk több tízezret és lehet bele se nyúlt???Vagy kihez lehet fordulni???Nagyon számítok valami válaszra,addig nem megyünk érte,mert nem tetszene ha nagyon átvágna!!!Ráadásul,mivel a közelbe nincs másik szerelő aki vállal gázos autót nem is tudnánk hova vinni!!!
Ja és még a vicc…azt mondta,hogy még a gázt be kéne állítani számítógéppel is a kis vezérlő dobozt,vigyük,csináltassuk meg mással,aztán vigyük vissza hozzá és majd ő azt beállítja,ha már megy az autó…

fz4 (nem ellenőrzött)

🙁

Hello, engem egy szórakozóhelyen ért atrocitás. Azért nem akartak kiszolgálni, mert az egyik társaságomba tartozó személy szerintük nem odaillően viselkedett(elpöckölte a cigicsikkjét). Azt még megértem, hogy illetlenül viselkedő vagy ittas személyt nem szolgálnak ki, de a fenti indokot magamra vonatkoztatva nem éreztem kielégítőnek. A helyzetben igazából csak az zavart, hogy nem tudtam beírni a panaszkönyvbe, mert az már tele volt (értsd még a borítót is teleírták). Ilyen helyzetben mit tudok tenni?