Volán

Volán

Nincs válasz

doravarga
User offline. Last seen 10 év 15 hét ago.
Offline

Csatlakozott: 03/16/2011

Volán
Arról szeretnék érdeklődni, hogy kinél lehet panaszt tenni, hogy a menetrend szerinti járatos buszok több mint túlterheltek! Az utasok egymáshoz nyomódva balesetveszélyesen utaznak!
A baleset veszélyesség miatt szeretnék panaszt tenni valamelyik szervnél – hogy vizsgálják felül a járatok számát. Már e-mailben megkerestem a Volánt de nem kaptam semmilyen értelmes választ. Most újabb felháborító eset történt meg velem újabb levélben keresem meg a VOLÁnt. Elhatároztam hogy szeretném ezt az ügyet továbbvinni! Mert így úgy látom, hogy a leveleim nem mozgatják meg őket.
Köszönöm válaszát!

Itt a levelem amit a volánnak címeztem:
Sajnálatos dolog történt ma velem.

A hajdúböszörményi Baltazár Utcai megállóban álltam 4 utastársammal a megállóban a 13:14 –es menetrendszerinti Hajdúnánás és Debrecen között közlekedő buszra várva.

A Volán busz késve ért el a megálló környékét, ami a forgalom miatt érthető.

De sajnálatos módon a Volán busz nem állt meg a megállóban, tovább indult Debrecen irányában, holott egyértelműen a buszmegállóban vártunk egyértelműen jelezve, hogy igényt tartunk annak szolgáltatására. Nem értem, hogy miért nem állt meg a busz. Telefonon is érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, de nem kaptam kielégítő okot rá. Ezért is fordulok Önökhöz magyarázatot várva arra, hogy mi a város utolsó buszmegállójában állva miért nem jogosultunk az utazásra.

Az utasok számítanak a menetrendszerinti Volán buszokra, hozzá igazítják a napi menetrendjüket és számítanak a szolgáltatásra. Én a munkahelyemről késtem el e miatt a sajnálatos dolog miatt.

A kérdésem az lenne milyen lépéseket tesznek az érdekében, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer?

Figyelemmel kísérik-e a Volán buszok telítettségét? Sajnálatos módon mióta Debrecenbe járok, főleg a reggeli órákban nagyon elszomorítónak találom a buszok mennyiségét
Biztos vagyok benne, hogy az utasok száma a reggeli órákban már óval túl van a megengedetten!

Dóra