Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Takarékos villanyégők?

Nincs válasz
Dulifuli
User offline. Last seen 10 év 33 hét ago. Offline
Csatlakozott: 04/09/2010

Mostanában hallottam a legújabb technikai vivmányról,amivel nem csak a péntztárcánkat kímélhetjük meg,hanem a Föld megmentéséért is tehetünk valamit.
Ezért vásároltam a ledes energiatakarékos izzóból.A csomagoláson 30000 működési órát,vagy többet igértek.Ehhez képest 30 órát sem világítottak.Elég borsos ára volt.Jó lenne tudni kihez forduljak,hogy orvosolni lehesen a problémát.

Katalin

Partnereink

Teckentrup redőnykapu rendszerek szakemberektől. Sokéves tapasztalt és referenciák országszerte. Feltekeredő ipari redőnykapu bármilyen egyedi színben és méretben. Üzemek, raktárak és termgarázsok bejárataira. Hatékony megoldások minden redőnykapu problémára. Autosec portál az ipari kaputechnika szakértője. Minőségi redőnykapu és ipari kapu igényes kivitelezéssel, rövid határidővel.