vatera

vatera

Nincs válasz

Anonymous

Különböző fórumokon, sok panaszt olvastam vaterával kapcsolatosan. Én is pórul jártam velük. Egy abszolút unkorrekt magatartást tanúsító csapat.
Én egy csak pozitív értékeléssel rendelkező, pontosan fizető felhasználó voltam. Szombaton, a hétvége kellős közepén, semmiféle indoklás nélkül, egyik percről a másikra már nem tudtam belépni a fiókomba.
A vatera ügyfélszolgálathoz fordultam, és csak találgattam, vajon milyen hibát követhettem el.
Véleményem szerint, ha valakit megbüntetnek, azt indokolni is kell, szokták legalábbis normális helyeken.
Hosszas gondolkodás után eszembe jutott, hogy anno volt egy zűrös felhasználó, aki kétszer hirdette meg ugyanazt a terméket, én az egyik helyen licitáltam, majd mikor a licit ideje lejárt, közölte, hogy nem tudja nekem odaadni a terméket. Ezután értékelt semlegesre, Írtam a vaterának, mire annyit csináltak, hogy a felhasználó által részemre adott semleges értékelést az én oldalamról törölték.
A vásárolt termékeim között azonban benne “felejtették” a nem megvásárolt árut. Folytonosan küldözgették az e mail-t hogy értékeljem, én ezt nem tettem, mert ha értékelem, a másik fél ismét értékel semlegesre, mert ugye nem létrejött adás-vételnél pozitívra nem lehet. De akkor most megint ott tartottunk volna, ahonnan elindultunk, ahol a part szakad. Feltételezem ez volt az oka letiltásomnak. De ez csak egy feltételezés, mivel egy sort nem küldtek, semmit ezzel kapcsolatosan.
EBBEN AZ ESETBEN CSAK AZ NEM VILÁGOS, HOGY HA NEKEM-ÚGY A MÁSIK FELHASZNÁLÓNAK IS- FENNÁLL AZ ÉRTÉKELÉSI KÖTELEZETTSÉGE, mivel ő sem értékelt engem(vagyis anno igen, de azt a vatera törlte), ő mégis aktív felhasználója mai napig a rendszernek, még annak ellenére is, hogy anno is teljesen szabálytalanul járt el, és ott könyörgött nekem, hogy ne értékeljem negatívra, mert kizárják. (első értékelése lett volna)
Persze a később lejáró aukción, magasabb licitlépcsővel másnak többért eladta az áruját.
Hogy is van ez??
Többszöri megkeresésemre a vaterától a mai napig semmiféle választ nem kaptam fiókom inaktivitásával kapcsolatosan.
Nem ajánlom a vaterát senkinek.!!
Talán mondhatom-eddigi tapasztalataim alapján- a Tesz-Vesz korrektebb.