Figyelem!

Honlapunk fő célja, hogy teret adjon a fogyasztóvédelmi esetek megvitatására, hogy fórumunk felhasználói segítsék egymást tanácsaikkal, valamint, hogy a leírt esetek által mások elkerülhessék a hasonló kellemetlen szituációkat. Viszont NEM VAGYUNK FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG, NEM FOGLALKOZUNK SZAKTANÁCSADÁSSAL. Amikor tudunk, szívesen segítünk abban, hogy hova lehet érdemes fordulni az adott problémával, segítünk a honlapon történő eligazodásban, és szívesen bekapcsolódunk a fórumon folyó eszmecserébe.

Suzuki meghibásodása

Nincs válasz
trabby
User offline. Last seen 11 év 8 hét ago. Offline
Csatlakozott: 02/21/2010

2002-ben vásároltam egy Suzuki Swift Sedant. Tavaly augusztusban, egy tankolást követően, motorhibát jelzett a diagnosztikai kijelző. Elvittem egy kis rákospalotai szervizbe, ahol kiderítették, hogy mind a négy dugattyú kikopott, lötyög a hengerben. Ekkor kicserélték mind a négy dugót a forgattyús tengellyel együtt 180000 Ft-ért. Kérdeztem a szerelőt, mi lehet ennek az oka, lehetséges-e, hogy a benzintől van, de nem tudott rá felelni.
Most ismét jelzi a hibát a diagnosztikai kijelző, szintén tankolás után. Most már erős a gyanúm, hogy a benzin okozza a bajt. Lehetséges-e, hogy a benzinből vett mintát bevizsgáltassam?

Fóti autós